Konfabulaari 2013 järjestetään torstaina 24.10.2013 klo 9 - 16 Helsingin yliopiston  Minervatorilla, osoitteessa Siltavuorenpenger 5 AIlmoittaudu ja tule mukaan suunnittelemaan ohjelmaa!

Ohjelma

Konfabulaarin ohjelma koostuu osallistujien ilmoittamista fabuista paikan päällä organisoituvasta open space -sessioista.

Ilmoittautuminen

Täällä, täällä!

Lista ilmoittautuneista

Konfabulaari?

Konfabulaari on Helsingin yliopistossa järjestettävä avoin ja vapaamuotoinen tapahtuma tai ns. epäkonferenssi, jonka teemana on netti ja sosiaalinen media orkeakouluissa, nyt ja tulevaisuudessa. Konfabulaari on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: opettajille, tutkijoille, opiskelijoille; kirjastojen ja hallinnon henkilökunnalle; viestintä- ja tukiyksiköille; tieteellisille julkaisijoille ja korkeakoulujen sidosryhmille ja tietenkin suurelle yleisölle.

Konfabulaarin periaatteena on luoda näkökulmien laaja kirjo tuomalla yhteen akateemisen maailman toimijoita monilta eri aloilta.

Konfabulaari järjestetään Helsingin yliopistossa 2013 jo kahdeksatta kertaa.

Järjestäjät

Konfabulaarin järjestävät Helsingin yliopiston Opetusteknologiakeskus ja valtiotieteellisen tiedekunnan opetuksen kehittämispalvelut.

Tilat

Minerva-torin keskiaukiolle (tila 226) mahtuu 80 henkeä, ja vieressä on pienempiä tiloja:

 

  • No labels