Konfabulaari X järjestetään maanantaina 19.10.2015 klo 9 - 16 Helsingin ylioiston tiloissa osoitteessa Unioninkatu 35 Ilmoittaudu ja tule mukaan suunnittelemaan ohjelmaa! (editti, ettei arkistoidu -HW)

Ohjelma

Konfabulaarin ohjelma koostuu osallistujien ilmoittamista fabuista ja paikan päällä organisoituvasta open space -sessioista. Paikalle voi tulla koko päiväksi tai vain osaksi aikaa.

Konfabulaari?

Konfabulaari on Helsingin yliopistossa järjestettävä avoin ja vapaamuotoinen tapahtuma tai ns. epäkonferenssi. Tapahtuman ohjelma on täysin osallistujien itsensä osin etukäteen suunnittelema, osin paikan päällä luotu. Sessioiden aiheet, muodot ja työskentelytavat voivat vaihdella suuresti.

Konfabulaarin periaatteena on luoda näkökulmien laaja kirjo tuomalla yhteen akateemisen maailman toimijoita monilta eri aloilta. Tapahtuma on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille: opettajille, tutkijoille, opiskelijoille; kirjastojen ja hallinnon henkilökunnalle; viestintä- ja tukiyksiköille; tieteellisille julkaisijoille ja korkeakoulujen sidosryhmille ja tietenkin suurelle yleisölle.

Konfabulaari on (ellei toisin todisteta) Suomen vanhin epäkonferenssi. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään jo kymmenennettä kertaa.

Ohjeita osallistujille

Tuo mukaasi

  • avoin ja keskusteleva mieli sekä
  • aiheita joista haluat keskustella, sillä osa ohjelmasta sovitaan vasta paikan päällä.
  • Nappaa myös mukaan kollega tai pari!
  • Sessioissa voi olla hyötyä läppäristä tai älylaitteesta.

Ennakkoilmoittautuminen on vapaaehtoista mutta toivottavaa. Ilmoittautuminen auttaa meitä suunnittelemaan järjestelyjä ja saat näin myös tiedotukset mahdollisista muutoksista.

Järjestäjät

Konfabulaarin järjestävät Helsingin yliopiston Opetusteknologiakeskus ja valtiotieteellisen tiedekunnan opetuksen kehittämispalvelut.


Recently Updated


  • No labels